Informatie

Prive lessen / Groepslessen / MTC Bleiswijk / Wedstrijd begeleiding / Seizoens begeleiding / Rookie trainingen / Rookie trainingen met spoed / Torrot opstapdagen

We hebben voor iedere rijders wel iets staan wij hun belang van kunnen hebben. We proberen een zo'n uitgebreid mogelijk assortiment te bieden zodat we aan alle rijders iets kunnen bieden. Heeft u een ander idee waar wij als MX School 756 aan mee kunnen helpen. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We proberen ten alle tijden mee te denken om het voor jouw werkend te maken.

Alle activiteiten zijn onder begeleiding van erkend KNMV motorsport trainer Levi de Rooij

MTC Bleiswijk

Ga voor alle informatie over de MTC Bleiswijk naar de volgende pagina 'MTC Bleiswijk'

Prive motorcross les

Privé lessen

Met de privé lessen gaan we 1 op 1 aan de slag.  Dit kan een volledige dag zijn waarop we alles kunnen bekijken en verbeteren. Het is ook mogelijk om de privé lessen per uur te boeken mocht dit beter uit komen. Door heel Nederland op alle crossbanen kunnen we les geven. Mocht u hier geïnteresseerd in zijn kunt u met ons contact opnemen, dan zoeken we een passende datum en baan zodat we snel aan de slag kunnen. 

 

Groepslessen

Ook hebben we ook groepslessen die we geven. Hiervoor zullen we een motorcross baan afhuren zodat we de volledige baan ter beschikking hebben. Dan kan iedereen die hier aan mee wilt zich aanmelden en dan zullen we in verschillende groepen les gaan geven. Het varieert op welke baan we deze dagen zullen organiseren. Alle data en plekken van deze groepslessen zullen online bekend worden gemaakt via facebook en instagram. Via deze weg kunt u zich dan ook aanmelden voor de groepslessen.

Groepsles motorcross

Wedstrijd begeleiding

Dit jaar bieden we ook een wedstrijd begeleiding aan. Dit houdt in dat we mee zullen lopen op een wedstrijd dag met de rijder. Hierdoor kunnen we meekijken met alles waar onduidelijkheid over is. We zullen tactieken bespreken en ervoor zorgen dat de rijder zo optimaal mogelijk aan de start zal komen te staan.

Seizoens begeleiding

Bij de seizoensbegeleiding lopen we het hele seizoen met de rijder mee. We zorgen dat we een duidelijk plan op gaan stellen die gebasseerd is op het hele seizoen. We bespreken het doel wat we willen behalen en zorgen ervoor dat we dit gaan halen voor het einde van het seizoen. We zullen aanwezig zijn met wedstrijden en trainingen om ervoor te zorgen dat je seizoen zo goed mogelijk verloopt en dat het doel wordt behaald.

Rookie training

Rookie trainingen

De rookie trainingen organiseren we voor de rijders die hun KNMV licentie hebben aangevraagd en er nog 'rookie' staat op hun licentie. Door deze training te volgen wordt er een theorie en praktijk examen afgenomen wat daarna de uitslag geeft of de rijder is geslaagd. De rookie training is verplicht om te nemen mocht er 'rookie' staan op uw licentie. Nadat de rookie training met succes is afgerond door de rijder mogen ze door heel Nederland op alle crossbanen rijden. Alle rookie trainingen organiseren we op de motorcrossbaan in Bleiswijk. Aanmelden voor de rookie training kan via de site van de KNMV of klik op de volgende link:

https://knmv.nl/evenementen/?f=rookie 

Rookie training met spoed

Heeft u zo snel mogelijk uw rookie training nodig en kunt u niet wachten op een eerstvolgende die gepland staat? Dan is het mogelijk om een rookie training met spoed voor elkaar te krijgen. Neem contact met ons op via mail of telefoon, dan proberen we u zo snel mogelijk te helpen. We kunnen niet beloven dat we altijd op een kort moment de rookie training kunnen geven, maar proberen altijd mee te denken voor een ideale oplossing.

Torrot opstapdag

Torrot opstapdagen

De Torrot opstapdagen zijn er speciaal voor de kinderen die kennis willen maken met de motorcross. Deze dag duurt gebruikelijk 2 uurtjes waarin ze kunnen rijden. Er wordt gereden op elektrische Torrot motoren die op een beginners niveau staan afgesteld. Het voordeel van deze dag is dat er geen aanschaf van tevoren nodig is. Er is geen eigen motor of kleding nodig om mee te mogen doen. De opstapdag is voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar.  De data van deze dagen worden bekend gemaakt op facebook en instagram van Gear Shop de Rooij en MX School 756. Er is maar plek voor een bepaald aantal rijders dus wees er snel bij! Het inschrijven voor deze dagen kan via www.GearShopdeRooij.nl

Elektrisch rijden bij MC de Bougie

Op verschillende vrijdagavonden is het mogelijk om bij MC de Bougie elektrisch te komen rijden. (zie de agenda voor alle exacte data)

Het is mogelijk om met een eigen elektrische motor te komen rijden, maar MC de Bougie heeft ook verschillende elektrische motoren te huur zodat het voor alle rijdes toegankelijk is.

Deze avonden zijn mogelijk voor alle rijders vanaf 5 jaar. (jong, oud, beginners, gevorderd etc.)

Let op! Alle rijders dienen in het bezit te zijn van een licentie. Dit mag een MON of KNMV licentie zijn. Heeft u geen licentie? Dan is het mogelijk om een daglicentie aan te vragen bij de MON. Deze licentie moet vooraf geregeld zijn, dit kan namelijk niet op de dag zelf in orde worden gemaakt.

Voor de rijders die een motor willen huren. We hebben verschillende maten aan motoren staan die gehuurd kunnen worden. Alle rijders krijgen een motor aangewezen waar ze op willen rijden. Omdat we maar een beperkt aantal motoren hebben is het nodig om vooraf aan te geven op wat voor motor de rijder zou willen rijden. Dit wordt afgesteld op elkaar zodat iedereen de juiste motor toegewezen krijgt.

Tijdens deze dagen is er een erkend KNMV trainer aanwezig die eventueel begeleiding kan geven waar dit nodig is.

Voor prijzen en of aanmelden voor 1 van de vrijdagavonden om elektrisch te komen rijden bij MC de Bougie kan via:

info@mxschool756.nl of via 06-82 47 68 75